Poloviční úspěch týmu U10

Do prvního zápasu jsme nastoupili trochu v obavách, protože náš soupeř BK Spartak Uherský Brod přijel s opravdu vysokou sestavou. Zápas byl od samého začátku velmi napínavý. Se soupeřem jsme dlouho drželi krok a dokonce jsme v poločase vyhrávali, ovšem v poslední čtvrtině už bylo vidět, že nám dochází síly a nakonec jsme soupeři podlehli nejmenším možným rozdílem. Všichni do jednoho podali skvělý výkon a zaslouží si velkou pochvalu. Celý zápas předváděli krásný basket. V zápase zazářili hlavně na obranné polovině a je vidět, že za celou sezónu nasbírali spoustu zkušeností.

BK Blansko × BK Spartak Uherský Brod 43:44 (27:23)

Bodovali: Paťa Opustilová 17b., Áňa Dražilová 12b., Kristýnka Krejčířová 6b., Klárka Sedláková 3b., Nikča Crháková 2b., Emilka Reiter 2b. a Kiki Kovaříková 1b.
Dále v zápase bojovali: Šája Milotová, Linda Dražilová, Barunka Ševčíková, Bětka Králová, Nina Králová, Terezka Nevolová, Teo Kisela a Majda Kiselová.

Do druhého zápasu jsme nastoupili s cílem vyhrát, což se nám nakonec podařilo! Proti Skokanům Brno B nám taky přišly na pomoc naše klučičí posily Víťa Pokorný a Domča Krátký. Hra se viditelně zrychlila a šlo vidět, že když jsme v plné síle, hraje se nám mnohem líp. Všichni se moc snažili, skvěle bránili a i útok vypadal velice dobře. Tým předvedl, co v něm je, hlavně svoji spolupráci a díky tomu jsme zápas vyhráli velkým rozdílem 61:11.

BK Blansko × Skokani Brno B 61:11 (30:5)

Bodovali: Víťa Pokorný 18b., Paťa Opustilová 18b., Kristýnka Krejčířová 10b., Áňa Dražilová 7b., Klárka Sedláková 6b. a Kika Kovaříková 2b.
V zápase dále bojovali: Anetka Cupalová, nikča Crháková, Domča Krátký, Šája Milotová, Linda Dražilová, Barunka Ševčíková, Bětka Králová, Nina Králová, Terezka Nevolová, Teo Kisela a Majda Kiselová