Konec sezony 2017/18

Pomalu se schyluje ke konci basketbalové sezóny. Týmy U14, U13, U11 a U10 mají za sebou posezonní turnaje a na děvčata i trenéry čeká odpočinek. Tréninky ve volnějším tempu budou ještě pokračovat do 28. června 2018 dle instrukcí trenérů. Pak jsou před námi dny volna, ve kterých bychom měli všichni načerpat síly do nového soutěžního období 2018/2019.

Tým žen byl přihlášen do Oblastního přeboru, dívky U15 do Nadregionální ligy a nejmenší basketbalistky do Oblastního přeboru U11. 

Ještě před tím, než začnou mistrovské soutěže, budou zahájeny tréninky od 7. srpna 2018. Pak bude následovat soustředění všech družstev v Hustopečích (19. 8. – 24. 8. 2018) s následujícími tréninky dle harmonogramu BK Blansko v hale na Údolní a dalších smluvených tělocvičnách.

Trenérům a hráčkám patří dík za pěkné výsledky v uplynulé sezoně. Pozornost zasluhují rodiče, kteří svým dětem umožňují sportování, na kterém se podílí ve formě klubových příspěvků. Také naši hlavní podporovatelé jsou pro činnost BK Blansko nepostradatelní. Je nutno vyzdvihnout především podporu basketbalu dívek zastupitelem Jihomoravského kraje panem Ing. Jiřím Crhem. Účelové dotace ke klubu směřují i od MŠMTa Města Blansko. S problémy a velmi omezeně bychom zajišťovali sportování dětí a mládeže bez pomoci některých blanenských firem.

Po celou „okurkovou sezonu“ sledujte facebookový profil Basketbalový klub Blansko nebo webové stránky www.bkblansko.cz

Vedení Basketbalového klubu Blansko přeje všem krásné dny volna.